Eefje Lammers van LEEF Fotografie

Hi, ik ben Eefje

Een echte Brabantse. De trotse moeder van drie prachtige dochters en gelukkig getrouwd met Jan. Ik ben een beelddenker die kan genieten van mooie dingen. Van een sprekend ontwerp, duurzame materialen, natuur en de geur van brandend hout.

Wat mij een goede fotograaf maakt?

Ik zie de essentie van jouw ontwerp en kan die vertalen naar beeld. Ik ben opgeleid tot stedenbouwkundige en heb jarenlange ervaring in het vak. In mijn vrije tijd was ik vaak bezig met fotografie. Tijdens een opleiding aan de fotovakschool is mijn liefde voor architectuur-, landschap- en interieurfotografie ontstaan. Tegenwoordig combineer ik het beste van twee werelden. Dit zie je ook duidelijk terug in de foto’s die ik maak. Mijn klanten vertellen vaak dat mijn kennis van bouwkunde echt een toegevoegde waarde voor ze heeft. Ik snap de essentie van jouw werk en heb daardoor vaak maar een half woord nodig om de opdracht snel en professioneel uit te voeren.

Eefje Lammers van LEEF Fotografie

Dit is wat anderen zeggen

Vicstairs logo

“LEEF fotografiewerk van Eefje is van harte aan te bevelen. Vakwerk, flexibel, fijne communicatie en samenwerking!”

Team

VICstairs
Vicstairs logo

“De foto’s zijn haarscherp, met een mooie speling met dieptes. Eefje laat een goed gevoel van composities en uitlijning zien.”

Sanne Tieke

JAZZ Coffee & Wines

“Eefje Lammers heeft voor Burobol van verschillende projecten mooie, overtuigende foto’s gemaakt met oog voor de details & sfeer.”

Thor Hendriks

Burobol

Waar je een echte LEEF foto aan herkent? De eenvoud van de compositie, balans tussen ontwerp en omgeving en de duidelijke lijnen. Zo breng ik de foto en jouw ontwerp tot leven.

Meer te weten komen?

Wil je meer over mij te weten komen en kijken of we een match zijn? Laten we dan een kennismakingsgesprek plannen!